Skadetyper

Fläckar

Alla typer av fläckar på alla typer av ytor är alltid oönskat och ibland väldigt svåra att få bort. Vi har kompetens och erfarenhet av att arbeta med olika typer av fläckar, det kan röra sig om organiska fläckar som oorganiska fläckar i form av kemikalier.

För att ta bort fläckarna krävs att man använder sig av rätt metod och utrustning. En specialist kan direkt göra en bedömning om vilken art av fläck det är och vad som kan ha orsakat skada på en specifik yta i form av fläck.  Ytor som som det kan handla om kan vara fönsterbräda, parkett, laminat eller sten, och genom det göra en snabb bedömning vilken metod och verktyg som behövs att användas för att uppnå det mjukaste och bästa resultat utan att påverka ytans form.
Vi tar väl hand om ytor som vi jobbar med, så resultatet som du får kommer att utan tvekan vara överförväntan 

hur arbetar vi?

Materialtyper

Övriga skadetyper

Kontakta oss

Ring oss på 073 696 85 01

eller skriv ett meddelande:

Jag samtycker till att Magisk Polering behandlar och lagrar mina personuppgifter enligt personuppgiftslagen i syfte att skicka information och/eller kontakta mig i fortsättningen.

arthur logo color background.png

Nynäshamn 14943, Stockholm län, Sverige

Vi reserverar oss för eventuella rättelser av  tryckfel och ändringar utan förhandsinformation.

Inga texter, bilder, video eller annat material på denna sidan får kopieras eller användas utan skriftlig tillstånd från www.magiskpolering.se