top of page

Materialtyper

Glas

Vi jobbar med alla typer skador på alla typer av glasytor. Repor på glaset? Oroa dig inte! Det är en av våra huvudsakliga sysselsättning, vi löser det snabbt och med det bästa resultat! Ytor av glas, speglar, org.glas, plats material, kan vi enkelt med hjälp av vår långa erfarenhet och special verktyg åtgärda alla uppkomna skönhetsfel.

Vi gör en analys av repornas art och hur djup repan eller skadan är och därefter beslutar vi om vilka special verktyg vi behöver använda oss av för att eliminera repan och uppnå bästa resultat. Har ni några andra skönhetsfel på glasytan än repor? Även dessa löser vi.

Vårt mål är att uppnå de resultat som man hade när glasytan var som ny och skulle klara en besiktigning utan problem.

hur 

arbetar vi? 

våra mål

Fönsterglas som har fläckar, betongrinning, spår av färg, spackel eller andra typer av skönhetsfel som oftast förekommer på grund av ett annat arbete i närheten av fönsterglas, löser vi på ett professionellt sätt då man i grund och botten behöver ha erfarenhet inom dessa typer av arbeten och vår utbildade och kvalificerade personal har flera års erfarenhet inom dessa typer av arbeten. NI sparar både tid och pengar genom att låta oss hjälpa dig, än att ni t.ex. köper ett nytt fönster. Låt proffsen sköta sitt jobb och ni kommer inte att känna igen era fönster, vi gör det omöjliga, möjligt!

Skadetyper

Glasreparation

Glasreparation är ett hantverksyrke som kräver stor noggrannhet och erfarenhet.

Repor som uppkommit på glas på grund av ett mekaniskt verktyg eller liknande. 

 Är en mer utmanade arbetsuppgift som man behöver åtgärda med hjälp av fler olika special verktyg som vi har tillgång till, vi kombinerar bra verktyg  med erfaren och kvalificerad personal som tar hand om sådan typer av arbeten. Vi är väldigt stolta att vi kan utföra dessa jobb och är där med en av ledande företag på den svenska marknaden inom dessa typer av arbeten.

Repor som uppstår på glas på grund av ett mekaniskt verktyg eller liknande beror oftast på att man inte kan hantera verktyget på rätt sätt och där av lämnar verktyget spår i form av repor efter sig på glasytan. Men det kan även hända att reporna uppstår på grund av en olyckshändelse, kanske vid en transportering från en plats till en annan. För oss spelar det ingen roll hur reporna har uppkommit på glasytan, för alla repor kommer vi att eliminera med hjälp av våra experter.

​Övriga tjänster

Vi har även erfarenhet kring arbeten av glas och speglar som sitter på någon slags inredning i hemmet, där vi även där eliminerar olika skönhetsfel som kan uppkomma vid olika situationer på ett magiskt sätt framför era ögon.

arthur logo color background.png
bottom of page