Om magisk polering

Vi har de mest optimala och bästa lösningar på problem i form av olika skador på olika  ytor. Det är vår huvudsakliga sysselsättning i företaget, och det är det som vi är bäst på att göra. Det är sådana typer av arbeten som vi lägger vårt fokus på, och genom det växer även vår erfarenhet och kompetens för varje dag som går. Vi är stolta att vi slår rekord på att lösa alla problem  små som stora och även de som är en utmaning för oss.

Ni kommer inte att hitta en bättre lösning än magisk polering.

Miljö

Vi använder för det mesta miljövänliga produkter i vårt arbete. Företagets standarder är baserade på principerna för att upprätthålla en bra miljö efter vårt arbete, vi vill vara ett företag som använder oss av produkter som inte skadar naturen och dess miljö.

Således överväger vi alltid vilka produkter vi använder, och använder oss av produkter som inte skadar miljön. Våra principer är ett rationellt förhållande mellan kvaliteten på vårt arbete med avseende att upprätthålla miljön så som den är. Vi övervakar alla arbetsprocesser från början av vårt arbete till dess slutförande och försöker att kontrollera varje steg för att följa regler och normer som fastställs i ISO-standarden.

 

Kontakta oss

Ring oss på 073 696 85 01

eller skriv ett meddelande:

Jag samtycker till att Magisk Polering behandlar och lagrar mina personuppgifter enligt personuppgiftslagen i syfte att skicka information och/eller kontakta mig i fortsättningen.

arthur logo color background.png

Nynäshamn 14943, Stockholm län, Sverige

Vi reserverar oss för eventuella rättelser av  tryckfel och ändringar utan förhandsinformation.

Inga texter, bilder, video eller annat material på denna sidan får kopieras eller användas utan skriftlig tillstånd från www.magiskpolering.se