top of page

Materialtyper

Rostfritt stål

och Metall

Vi eliminerar repor och skador som kommit upp på grund av t.ex. mekaniskt verktyg eller liknande, detta brukar hända både på ytor av rostfritt stål men även ytor av metall. Skador på diskbänkar, andra arbetsytor i köket, fönster eller balkongdörr handtag samt andra handtag i lägenheten kan vara skadade genom att det antingen finns repor, färgskvättar, spackel rester, betong rester det vill säga allt som på något sätt anses som en skada. Sådana typer av skador kan exempelvis komma under en renovering som pågår i lägenheten. Vi eliminera allt detta enkelt med vår special utrustning och med hjälp av den långa erfarenheten som våra specialister har. Vi eliminerar skadorna så bra att, skulle det bli en besiktning så skulle ni klara den utan några problem.

Vi jobbar med tre olika typer av bearbetning av skador på ytor av rostfritt stål och metall. Det kan b.la. vara en individuell metod som passar vissa typer av skador men även olika metoder som vi kombinerar med varandra för det bästa resultat.

hur arbetar

vi?

våra mål

Oftast skadas ytor av rostfritt stål eller metall på grund av vårdslöst användning av detta ytor eller att man använt fel rengöringsmedel eller verktyg när man rengör dessa ytor. Sådant användande kan leda till fläckar, missfärgningar eller andra skador i form av repor eller bucklor. Skulle detta hända er, så kan ni utan tvekan kontakta oss och så hjälper vi er,  vi kommer inte att göra er besvikna. Varför vi? För vi har lång erfarenhet och stor kompetens när det gäller att sådana typer av skador på rostfritt stål och metall. Vi har även den rätta utrustningen och specialister som utför arbeten. Vår policy är att utföra arbetet på det mest effektivaste och snabbaste sättet.

Bearbetningstyper

Övriga Materialtyper

arthur logo color background.png
bottom of page