top of page

Materialtyper

Sten och marmor

Problem med en stenytor på er projekt? De problem som oftast brukar uppstå på olika projekt är med marmor fönsterbrädor, där skadorna kan vara repor, fläckar eller spår av rinningar. Fönsterbrädor i marmor är komplexa för att få de att se bra ut igen.

Det är nämligen så att även de minsta vattenfläckar går djupt in i marmorn och fönsterbrädorna är då svåra att återställa till sitt tidigare ursprung med mjuka bearbetningstyper: att torka av med en fuktig trasa kan i vissa fall till och med skada marmorytan. Om du vill åtgärda skador eller skönhetsfel som har uppstått på fönsterbrädor av marmor, utan att förvärra dem, så är din bästa lösning är att överlämna detta jobb till proffsen som tar hand om detta. Och dessa proffs är vi. Vi är alltid redo att ta på oss allt arbete som är förknippat med marmor: från det första steget, när vi bearbetar dessa ytor med en speciell kvarn, till polering och för att få en ny glans på marmorytor precis som den brukar se ut när man precis köpt den i butik. Vi arbetar även med natursten, så som granit, kakel och terrazzo. 

hur arbetar

vi?

våra mål

Principerna för att arbeta med just dessa material skiljer sig inte så avsevärt mycket från principerna som vi arbetar med marmor, som vi beskrivit om ovan, resultaten uppnås inom samma tidsram och med samma praktiska metoder, varav några är upphovsrättsmetoder. Med hjälp av vår kompetens och långa erfarenheter tar vi bort vanliga repor, djupa repor, hål, sprickor, små hack (inte från hörnen), vi arbetar även med borttagning av fläckar från vatten, citronsaft och andra vätskor av organisk eller kemisk art som trängts in i stenen. Om du vänder dig till oss, kan du vara säker på en hög kvalité på våra tjänster.

Bearbetningstyper

Övriga Materialtyper

arthur logo color background.png
bottom of page